Bertus Karssenberg, fractievoorzitter van Meedenken met Lochem, stemde vorige week met zijn partij tegen een voorstel voor invoering van de ja/ja-sticker in Lochem. In 2021 was zijn partij nog indiener van hetzelfde voorstel.
Volledig scherm
PREMIUM
Bertus Karssenberg, fractievoorzitter van Meedenken met Lochem, stemde vorige week met zijn partij tegen een voorstel voor invoering van de ja/ja-sticker in Lochem. In 2021 was zijn partij nog indiener van hetzelfde voorstel. © Arjan Gotink Archief/ ANP/fotobewerking de Stentor

Is dit Lochems raadslid een ‘draaikont’, nu zijn fractie plots anders stemt? ‘Er is gewoon veel veranderd’

Eind 2021 was zijn partij nog groot voorstander van invoering van de zogenoemde ja/ja-sticker in de gemeente Lochem. Dat zou immers leiden tot veel minder papierverspilling. Nu zijn fractie onderdeel is geworden van de lokale coalitie, stemde Bertus Karssenberg met Meedenken met Lochem (MmL) ineens tegen hetzelfde plan. Hoe legt hij dit uit?

5 reacties

 • Gert Klomp

  2 maanden geleden
  veel belangrijker is dat de huis aan huis bladen overal worden bezorgd. De verspreiding volstrekt waardeloos.
 • A. Verkerk

  2 maanden geleden
  Dit komt heel vreemd over, bij mij als kiezer, toch maar niet op deze partij stemmen, er is te veel veranderd…….
 • Henk Slagman

  2 maanden geleden
  Bertus maakt zich zorgen om de communicatie. Dat is terecht, als je een brief stuurt als burger krijg je na 2 maand antwoord. Maar niet op de vragen die je hebt gesteld.
 • Henk Schutte

  2 maanden geleden
  Zonder een ja ja sticker krijgen de mensen nog steeds de huis aan huis bladen, zoals de Berkelbode. In dit blad staat het gemeentenieuws van de gemeente Lochem. Dus de reden dat de mensen gemeentenieuws zouden missen is onzin.
 • M Harmsen

  2 maanden geleden
  Is dit nu een voorbeeld van de innerlijke waarde van een doorsnee gemeenteraadslid van Lochem?