Een gezichtsbehandeling
Volledig scherm
Een gezichtsbehandeling © Tom van Dijke

Kliniek plastische chirurgie in Gorssel komt later

GORSSEL - Het plan voor de vestiging van een kliniek voor plastische chirurgie in Gorssel heeft ernstige vertraging opgelopen. Van de zomer dacht de initiatiefnemer van het plan, het bedrijf A Klinieken, nog dat het in 2016 de deuren in Gorssel zou kunnen openen.

 1. Veevoederfabrikant ForFarmers ziet winst kelderen (en zoekt nieuwe markt buiten Europa)
  PREMIUM

  Veevoeder­fa­bri­kant ForFarmers ziet winst kelderen (en zoekt nieuwe markt buiten Europa)

  De Lochemse veevoederfabrikant ForFarmers zag de nettowinst het eerste halfjaar met ruim een kwart kelderen naar 17,9 miljoen euro. Ceo Yoram Knoop, die de cijfers vandaag bekendmaakte, spreekt van ‘uitdagende marktomstandigheden’ door corona. Restaurants zaten bijvoorbeeld heel lang dicht, bestelden minder vlees en dat duwde boeren in de problemen. Die kochten op hun beurt minder veevoer.
 2. Camper van pasgetrouwd stel uit Lochem gestolen tijdens huwelijksreis in Italië: ‘Ook alle herinneringen zijn weg’
  PREMIUM
  4

  Camper van pasge­trouwd stel uit Lochem gestolen tijdens huwelijks­reis in Italië: ‘Ook alle herinnerin­gen zijn weg’

  Het had een geweldige huwelijksreis moeten worden voor Daan Brinkerink en Jorien Dijkstra, maar dat liep even anders. Hun blauwe camper, die al bijna 30 jaar in de familie is, werd op klaarlichte dag gejat op het parkeerterrein van een Italiaanse supermarkt. Nu is het stel niet alleen hun vervoersmiddel, maar ook alle bijbehorende herinneringen kwijt.

Achterhoek