Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © MaricMedia / Tom van der Put

Man vlucht na blaastest in Lochem, sleurt agent met zijn auto mee en knalt tegen politieauto aan

Tijdens een alcoholcontrole in Lochem kreeg een man het zo benauwd, dat hij probeerde te vluchten en hierbij een agent meesleepte met zijn auto. Hij kwam ook tot een botsing met een politieauto. De 27-jarige dader uit Goor werd door de politie vastgezet. 

0 reacties

 1. Lochem neemt bijzondere maatregel om stijging huizenprijzen te temmen
  PREMIUM

  Lochem neemt bijzondere maatregel om stijging huizenprij­zen te temmen

  Lochem heeft de verkoopmogelijkheden van grond binnen de gemeente beperkt om te voorkomen dat de huizenprijzen nog verder fors zullen stijgen. Deze actie is een voorzorgsmaatregel omdat het komende jaar voor 800 nieuwe woningen bouwlocaties worden bepaald. „We willen voorkomen dat projectontwikkelaars en grondhandelaren daar bovenop duiken. Ze kunnen proberen gronden te verwerven om het daarna weer duurder te verkopen.”
 2. Openluchttheaters blijven deze zomer juist open om verloren seizoen goed te maken: ‘Kaartjes zijn al uitverkocht’
  PREMIUM

  Openlucht­the­a­ters blijven deze zomer juist open om verloren seizoen goed te maken: ‘Kaartjes zijn al uitver­kocht’

  Sommige openluchttheaters in Salland en de Achterhoek blijven deze zomer open om er toch nog een geslaagd seizoen van te maken. Met de versoepelingen van de coronamaatregelen vanaf het komend weekend hopen zij alsnog een groot publiek te bereiken. ,,Je mag onbeperkt mensen in de buitenlucht ontvangen zolang je de anderhalve meter afstand weet te behouden.’’

Achterhoek