Robert Bosch is vorig jaar geïnstalleerd als nieuwe wethouder in Lochem. Een jaar later trekt hij zijn conclusies: hij stopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Bosch is vorig jaar geïnstalleerd als nieuwe wethouder in Lochem. Een jaar later trekt hij zijn conclusies: hij stopt. © archief/Arjan Gotink

Nieuwe coalitie Lochem bijna rond, wethouder Bosch zegt na één jaar Lochem vaarwel

Een nieuwe coalitie in Lochem van drie partijen lijkt nabij. Gemeentebelangen Lochem, dat voor de derde keer op rij de gemeenteraadsverkiezingen won, is er al bijna uit met VVD en Meedenken met Lochem (MmL). Voor tenminste één persoon betekent dit een afscheid: huidig wethouder Robert Bosch, die vorig jaar aantrad, houdt het voor gezien.

  1. Schoolkinderen hengelen ene na andere vis uit Lochemse vijver: ‘Helemaal niet eng om het haakje eruit te halen’
    PREMIUM
    met video

    Schoolkin­de­ren hengelen ene na andere vis uit Lochemse vijver: ‘Helemaal niet eng om het haakje eruit te halen’

    Op een gegeven moment is er geen houden meer aan en wordt de ene na de andere vis binnengehengeld. De kinderen uit groep 7 en 8 van de Harfsense Beatrix School vinden het allemaal prachtig en begroeten elke vangst met luide kreten. Ze zitten eens niet aan de iPad of laptop, maar zijn op ‘visles’ met Vismeester Wim Langeler. De schoolkinderen brengen het geleerde in de praktijk bij de visvijver van restaurant en ‘spelerij’ De Witte Wieven in Lochem.

Achterhoek