De aangetroffen sleutelbos op de kruising in Lochem
Volledig scherm
De aangetroffen sleutelbos op de kruising in Lochem © Politie Lochem

Onbekende plaatst terrasstoelen op kruising in Lochem, boze politie vindt sleutels

De politie is op zoek naar de persoon die afgelopen nacht een serie terrasstoelen op een kruising in Lochem heeft gezet. De agenten zijn niet blij met de actie, omdat het voor gevaarlijke situaties had kunnen zorgen. Van de verantwoordelijke ontbreekt nog ieder spoor, maar de politie heeft wel diens sleutels in bezit.

 1. Onrust in Lochemse villawijk over mogelijk nieuwe brug over de Berkel: ‘Niemand heeft ons iets verteld’
  PREMIUM
  23

  Onrust in Lochemse villawijk over mogelijk nieuwe brug over de Berkel: ‘Niemand heeft ons iets verteld’

  Ze wisten niet wat ze zagen. Een klein pijltje op een kaart, precies tussen hun huizen in. Hier zou een brug moeten komen. Een voet- en fietsgangersbrug over de Berkel, de rivier waar ze vanuit hun achtertuinen op uit kijken. Om de oversteek te kunnen maken naar een mogelijk nieuwe woonwijk in een gebied dat nu nog gras- en maisland is. ,,Niemand heeft ons iets verteld.”
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’