Volledig scherm
PREMIUM
Bedenker van het First Mates-evenement Wendy Goodin met tegenover haar Rob Vermeulen van restaurant Stegeman. In dat etablissement wordt volgende week het Lochemse dating-evenement gehouden. © Foto Arjan Gotink

Ontstaan er verliefde stelletjes aan tafel bij Stegeman in Laren?

Volgende week wordt in Laren de bijeenkomst First Mates gehouden: een variant op het tv-programma First Dates. Lochemers die op zoek zijn naar vriendschap of de liefde van hun leven kunnen samen een vorkje prikken bij restaurant Stegeman in Laren.

De activiteit van volgende week donderdag – 10 oktober- is vooral bedoeld om te voorkomen dat mensen aan het vereenzamen slaan, benadrukt Wendy Goodin, medewerker van de Stichting Welzijn Lochem. 

  1. Au! Actrice Gerda Havertong (72) uit Epse valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpelpaars’
    PREMIUM

    Au! Actrice Gerda Havertong (72) uit Epse valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpel­paars’

    Voor actrice en presentatrice Gerda Havertong (72) uit Epse was het een maand geleden even flink schrikken tijdens opnames van het programma Ranking The Stars. Ze maakte namelijk een vervelende val op het podium, zo is vanavond te zien in de nieuwste aflevering op RTL 5. Havertong laat aan de Stentor weten dat alles goed met haar gaat. ,,Mijn entree viel in duigen, haha.”

Achterhoek