Volledig scherm
PREMIUM
Mo Middag, programmeur en bestuurslid van de Stichting Openluchttheater Lochem. ,,Soms moet je bands bijna een jaar van te voren vastleggen.’’ © Foto Arjan Gotink

Programmeur Mo Middag van het openluchttheater: ‘Iedere Lochemer moet van tijd tot tijd in dit theater komen’

Het openluchttheater in Lochem wil weer knallen. Het theater raakte enigszins in het slop, maar de laatste jaren probeert de Stichting Openluchttheater de schwung er weer in te krijgen. Er mogen vier grote concerten per jaar worden gehouden. Dit jaar blijft het nog beperkt tot twee (De Dijk en de Edwin Evers Band) , maar vanaf volgend jaar zullen dat er zeker vier zijn, belooft bestuurslid/programmeur Mo Middag.

Regelmatig krijgt Mo Middag, geboren en getogen Lochemse, de vraag waarom er niet wekelijks wat leuks wordt georganiseerd in het openluchttheater. 

  1. Zonnepanelen verdrijven autocross in Lochem
    PREMIUM

    Zonnepane­len verdrijven autocross in Lochem

    Komt er met de komst van het zonnepark op een perceel aan de Kanaaldijk in Lochem een einde aan bijna 50 jaar traditie met autocrossen? Het bestuur van Auto Cross Club Laren (ACCLa) vreest van wel. ,,Exploitant TPSolar zegt in de publiciteit afspraken met ons te hebben gemaakt over een alternatieve locatie en een jaarlijkse bijdrage van 2500 euro als wij meerkosten hebben. Wij weten alleen van niets. Er is helemaal geen alternatieve locatie,’’ zegt voorzitter Gerard Lokate.

Achterhoek