Ravage na botsing op kruising in Lochem

VideoEen botsing tussen een vrachtwagen en een auto heeft geleid tot een ravage in Lochem. Twee inzittenden van de personenauto zijn licht gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Goorseweg (De N346) met de Nettelhorsterweg. Door het ongeluk ontstond er een verkeersinfarct op de kruising met de provinciale weg. Na het ongeluk moesten vele weggebruikers aansluiten in de file. 

De vrachtwagen stond met pech vast, midden op het kruispunt. De politie stond het verkeer te regelen, desondanks is toch de auto, met daarin een man met kind, tegen de vrachtwagen gebotst. De inzittenden zijn beide licht gewond geraakt.

De N346 werd zelfs nog enige tijd afgesloten. 

Volledig scherm
De vrachtwagen kwam in botsing met een personenauto. © Hof van Twente fotografie
  1.    ‘Informele’ havenmeester Sjef van Hoorn:
 ‘Ga passantenhaven in Lochem opknappen in plaats van een  nieuwe haven aan te leggen’
    PREMIUM

    ‘Informele’ havenmees­ter Sjef van Hoorn: ‘Ga passanten­ha­ven in Lochem opknappen in plaats van een nieuwe haven aan te leggen’

    De passantenhaven in Lochem is in verval geraakt en er moet een nieuwe komen, vindt de gemeente. Toch meent Lochemer Sjef van Hoorn, die als vrijwilliger dagelijks te vinden is bij de haven, dat het opknappen van de huidige voorziening misschien een betere oplossing is. ,,Dit is een geweldige plek. Nergens zie je een haven zo dicht bij de stad.’’

Achterhoek