Ravage na enorme klap tegen boom, maar chauffeur heeft bij ongeval bij Lochem engeltje op de schouder

UPDATE I met videoEen vrachtwagenchauffeur had vrijdagmiddag enorm veel mazzel. Zijn voertuig raakte bij een eenzijdig ongeval onder meer vijf bomen op de N346, tussen Lochem en Markelo, en eindigde vol tegen een boom aan. Hoewel er van de cabine bijna niks meer over is, was de chauffeur aanspreekbaar.

7 reacties

 • H. Oosterom

  2 maanden geleden
  Zeg Yvonne, misschien moest hij wel uitwijken voor een bellende vrouw in een personenauto..... Zo lekker vooringenomen ook weer...
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Gelukkig is het qua letsel meegevallen. Dat had veel erger kunnen aflopen. Hopelijk wordt er wel onderzoek gedaan of er een technische oorzaak was, of dat de chauffeur door andere oorzaak iets van de weg is geraakt. Zodat vrachtwagenfabrikanten en/of anderen er van kunnen leren.
 • henk kuil

  2 maanden geleden
  de bestuurder had 400 engeltjes op zijn schouder
 • W Belt

  2 maanden geleden
  Gelukkig goed afgelopen Yvonne dijk Niet altijd zo negatief Zijn vandaag wel ergere dingen gebeurd Kijk maar na utrecht
 • Erik Tijink

  2 maanden geleden
  Nou... dat is kunst!
 1. Na 16 jaar wist Suzanne pas welke ziekte ze heeft: ‘Verzon dat ik allergisch was voor muggenbulten’
  PREMIUM

  Na 16 jaar wist Suzanne pas welke ziekte ze heeft: ‘Verzon dat ik allergisch was voor muggenbul­ten’

  Ze was 14 toen ze kwamen: de donkerpaarse bulten op het voorhoofd van Suzanne Peters (38). De lekkende ontstekingen hebben inmiddels plaatsgemaakt voor littekens. Toch beleeft ze nu pas haar coming out -zoals ze het zelf noemt- als HS-patiënt. Want iemand met deze chronische huidziekte, verstopt zich doorgaans liever. Suzanne doet dat niet langer: ,,Zodat mensen niet -net als ik- 16 jaar hoeven te wachten op een diagnose.’’
  Zutphen
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.