Ria Leliveld wordt de nieuwe fractievoorzitter van VVD Lochem. Ze neemt het stokje over van Erik Haverkort, die binnenkort wellicht overstapt naar de Tweede Kamer.
Volledig scherm
Ria Leliveld wordt de nieuwe fractievoorzitter van VVD Lochem. Ze neemt het stokje over van Erik Haverkort, die binnenkort wellicht overstapt naar de Tweede Kamer. © VVD Lochem

Ria Leliveld nieuwe leider van VVD Lochem, Erik Haverkort blijft voorlopig raadslid

Erik Haverkort draagt het fractievoorzitterschap van VVD Lochem per 1 oktober over aan Ria Leliveld. Haverkort zal voorlopig raadslid blijven. Er bestaat de mogelijkheid dat hij op den duur wordt opgeroepen om in de Tweede Kamer plaats te nemen als parlementariër. 

  1. Nieuwe naam als volgende stap in voorbereiding op plan voor fusie Staring College Lochem en Assink lyceum Haaksbergen

    Nieuwe naam als volgende stap in voorberei­ding op plan voor fusie Staring College Lochem en Assink lyceum Haaksber­gen

    De bestuurders van het Assink Lyceum en Staring College hebben alvast een naam laten ontwikkelen voor de nieuwe stichting als eind dit jaar de definitieve goedkeuring wordt verleend voor de bestuurlijke fusie. Gekozen is voor ‘Portuur’, dat synoniem is aan ‘gelijke’, ‘medespeler’, ‘collega’ of ‘teamgenoot’. Daarnaast staat port ook voor ‘haven’, een veilige aanlegplaats voor zowel medewerkers als leerlingen.

Achterhoek