Volledig scherm
Het mobiele bereik in een deel van Borculo is momenteel een ramp. En dat blijft nog wel even zo, verwacht KPN. © Wim van den Broek

Slecht mobiel bereik in Borculo

Inwoners en bedrijven in een deel van Borculo kampen met slecht of geen mobiel bereik. Dat raakt klanten van KPN. Een oplossing kan nog maanden op zich laten wachten. 

Het feit dat mast van KPN op het dak van Friesland Campina weg moet ligt ten grondslag aan de problemen. De bouw van een nieuwe mast elders, in Haarlo, liep vertraging op na protest van omwonenden. KPN verwacht dat dit uiterlijk 1 december wel voor elkaar is. 

  1. Zonnepanelen verdrijven autocross in Lochem
    PREMIUM

    Zonnepane­len verdrijven autocross in Lochem

    Komt er met de komst van het zonnepark op een perceel aan de Kanaaldijk in Lochem een einde aan bijna 50 jaar traditie met autocrossen? Het bestuur van Auto Cross Club Laren (ACCLa) vreest van wel. ,,Exploitant TPSolar zegt in de publiciteit afspraken met ons te hebben gemaakt over een alternatieve locatie en een jaarlijkse bijdrage van 2500 euro als wij meerkosten hebben. Wij weten alleen van niets. Er is helemaal geen alternatieve locatie,’’ zegt voorzitter Gerard Lokate.

Achterhoek