Sportvliegtuig stort neer op akker bij Epse, Johan ziet het gebeuren: ‘Er was iets helemaal niet goed’

UPDATE & VIDEOEen sportvliegtuig is aan het einde van de middag neergestort op een akker aan de Dortherweg bij Epse. De piloot, die alleen in het toestel zat, is door het ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Omwonende Johan Schoneveld zag het ongeluk met eigen ogen gebeuren. ,,Ik schrok en dacht meteen: dit gaat niet goed.”

 1. Na jaren van onduidelijkheid, ligt er nu eindelijk een plan voor ‘rotte kies’ aan Zuiderbleek in Lochem
  PREMIUM

  Na jaren van onduide­lijk­heid, ligt er nu eindelijk een plan voor ‘rotte kies’ aan Zuider­bleek in Lochem

  Er is eindelijk zicht op verbetering van wat Lochemers ‘de lelijkste plek van de stad’ noemen. Twee panden aan de Zuiderbleek staan al jaren leeg en zijn sindsdien sterk aan het verpauperen. Omwonenden tastten lang in het duister over wat de plannen voor de panden zijn, maar daar komt nu verandering in. Woningcorporatie Viverion meldt dat de gebouwen plaats gaan maken voor sociale huurwoningen en studio's.
 2. Camper van pasgetrouwd stel uit Lochem gestolen tijdens huwelijksreis in Italië: ‘Ook alle herinneringen zijn weg’
  PREMIUM
  4

  Camper van pasge­trouwd stel uit Lochem gestolen tijdens huwelijks­reis in Italië: ‘Ook alle herinnerin­gen zijn weg’

  Het had een geweldige huwelijksreis moeten worden voor Daan Brinkerink en Jorien Dijkstra, maar dat liep even anders. Hun blauwe camper, die al bijna 30 jaar in de familie is, werd op klaarlichte dag gejat op het parkeerterrein van een Italiaanse supermarkt. Nu is het stel niet alleen hun vervoersmiddel, maar ook alle bijbehorende herinneringen kwijt.

Achterhoek