De mens is maar iel vergeleken bij de enorme, 65 meter hoge en 100 ton zware raket die Hennie van der Most (inzet) heeft gekocht in Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
De mens is maar iel vergeleken bij de enorme, 65 meter hoge en 100 ton zware raket die Hennie van der Most (inzet) heeft gekocht in Duitsland. © Van der Most

Topondernemer Hennie van der Most uit Gorssel slaat megaslag: heel Duits pretpark voor een schijntje

Ondernemer Hennie van der Most is met z’n neus in de boter gevallen. Hij heeft voor een appel en een ei de inboedel van het gesloten Space Park in het Duitse Bremen gekocht. Alle onderdelen zijn verpakt in zeventig vrachtwagens plus een schip en koersen de komende dagen op Rotterdam af. Met deze publiekstrekkers wil hij zijn Attractiepark Rotterdam in Charlois verder optuigen.

14 reacties

 • jos zoet

  1 maand geleden
  In Duitsland moet je betalen voor dumpen van afval..
 • B Enjamin

  1 maand geleden
  Geweldig! Ik hoop voor hem dat het een gigantisch succes wordt. Speelstad Oranje bestaat niet meer, maar óók dat was zo'n leuk overdekt pretpark. Leuke ondernemer die Hennie!
 • Bart Lenselink

  1 maand geleden
  Gorssel ligt in Gelderland, niet in Overijssel! Slechte beurt redactie!
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Hennie vd most, goeie zakenman, heeft toen Kernie wasserland opgeknapt, loopt goed daar...
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  S4M is geen firma, maar een vennootschap. Slechte beurt, redactie...
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Werkgroep Gorssel wil duidelijkheid bieden over toekomst sportaccommodaties: ‘Raad moet voor einde jaar besluit nemen’
  PREMIUM

  Werkgroep Gorssel wil duidelijk­heid bieden over toekomst sportaccom­mo­da­ties: ‘Raad moet voor einde jaar besluit nemen’

  De beslissing van de Lochemse raad eind vorig jaar om in Gorssel geen groot nieuw sportcomplex te bouwen, blijft controversieel in het dorp. De besturen van de tennisclub en het zwembad zijn uit onvrede uit de lokale werkgroep GA! gestapt die het plan had gemaakt. Maar ook bestaat er in Gorssel veel onduidelijkheid over wat er met de sporthal en school gaat gebeuren. De overgebleven leden van de werkgroep willen daar nu duidelijkheid over bieden.

Achterhoek