Verkeershinder door ongeluk op N825 bij Lochem

VideoDe botsing tussen twee auto's op de kruising van de Nettelhorsterweg (N825) met de Wengesteeg zorgt voor veel verkeersoverlast in het buitengebied van Lochem. Bij de botsing raakte niemand gewond. De auto's raakten zo beschadigd dat ze worden weggesleept.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Actiegroep woest om zwartgelakte documenten in zonneparkkwestie Barchem: ‘Als je zo draagvlak wil creëren...’
  PREMIUM
  12

  Actiegroep woest om zwartgelak­te documenten in zonnepark­kwes­tie Barchem: ‘Als je zo draagvlak wil creëren...’

  Pagina’s vol zwartgelakte zinnen. Het is de uitkomst van een verzoek van actiegroep HoBaMa om meer informatie over plannen voor zonneparken en windmolens tussen Apeldoorn en Lochem. De actiegroep zet alles op alles om te voorkomen dat in Barchem een grote zonneweide komt. „We mogen toch best weten waarom er zo geschoven wordt met kwetsbare gebiedjes.”

Achterhoek