Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Vrouw uit Eefde ziet ineens een insluiper in haar woning

Rustig thuis zitten en ineens een vreemde vrouw in je woning zien. Dat overkwam een bewoonster uit Eefde gistermiddag. De insluiper heeft verschillende spullen meegenomen, de politie is op zoek naar getuigen.

Iets na vier uur gistermiddag stapte er plotseling een vreemde vrouw een woning aan de Beekweide in Eefde binnen. De bewoonster heeft de vrouw uit haar woning gezet. Iets later ontdekte de bewoonster dat er verschillende spullen uit haar tas waren verdwenen. 

Signalement

De politie roept getuigen op om zich te melden. Het gaat om een vrouw tussen de 40 en 50 jaar oud met kort blond haar. De vrouw heeft een normaal postuur en is ongeveer 1 meter 50 lang. Ze spreekt gebrekkig Nederlands. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

 1. Au! Actrice Gerda Havertong (72) uit Epse valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpelpaars’
  PREMIUM

  Au! Actrice Gerda Havertong (72) uit Epse valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpel­paars’

  Voor actrice en presentatrice Gerda Havertong (72) uit Epse was het een maand geleden even flink schrikken tijdens opnames van het programma Ranking The Stars. Ze maakte namelijk een vervelende val op het podium, zo is vanavond te zien in de nieuwste aflevering op RTL 5. Havertong laat aan de Stentor weten dat alles goed met haar gaat. ,,Mijn entree viel in duigen, haha.”
 2. Inhaalslag met glasvezel in kleine kernen: ‘Boeren houden vee met livestreams in de gaten’
  PREMIUM

  Inhaalslag met glasvezel in kleine kernen: ‘Boeren houden vee met li­vestreams in de gaten’

  Internet via glasvezel is voor steden en grote dorpen een normale zaak, maar in buitengebieden en kleine woonkernen wachten bewoners er soms al jaren op. In Oost-Nederland is de afgelopen maanden een flinke inhaalslag gemaakt. Op afgelegen plekken in de Achterhoek en Flevoland is begonnen met de aanleg van glasvezel. Voor sommige ‘witte vlekken’, zoals de kleine kernen in het Vechtdal, blijft het afwachten.

Achterhoek