Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Vrouw uit Eefde ziet ineens een insluiper in haar woning

Rustig thuis zitten en ineens een vreemde vrouw in je woning zien. Dat overkwam een bewoonster uit Eefde gistermiddag. De insluiper heeft verschillende spullen meegenomen, de politie is op zoek naar getuigen.

Iets na vier uur gistermiddag stapte er plotseling een vreemde vrouw een woning aan de Beekweide in Eefde binnen. De bewoonster heeft de vrouw uit haar woning gezet. Iets later ontdekte de bewoonster dat er verschillende spullen uit haar tas waren verdwenen. 

Signalement

De politie roept getuigen op om zich te melden. Het gaat om een vrouw tussen de 40 en 50 jaar oud met kort blond haar. De vrouw heeft een normaal postuur en is ongeveer 1 meter 50 lang. Ze spreekt gebrekkig Nederlands. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

  1. Stralende ‘sterren’ op eindexamengala Staring College in Lochem
    Fotoserie

    Stralende ‘sterren’ op eindexamen­ga­la Staring College in Lochem

    En of de weergoden de examenleerlingen van het Staring College in Lochem vandaag gunstig gezind waren! De in galakleding uitgedoste leerlingen van 4 mavo, 5 havo en 6 vwo vormden het stralende middelpunt van het jaarlijkse eindexamengala. De ‘sterren’ lieten zich met fraaie bolides of andere opvallende voertuigen naar het eindfeest brengen. Bij de school stond een grote menigte de hoofdrolspelers op te wachten om zich aan de Hollywood-achtige taferelen te vergapen.

Achterhoek