Volledig scherm

VVD-raadslid Lochem woedend op hardrijder: '156 door Epse is the bloody limit'

LOCHEM/EPSE - ,,Honderdzesenvijftig door Epse… Da's echt de bloody limit'', schrijft Erik Haverkort, fractievoorzitter van de VVD Lochem, in zijn jongste blog. Hij richt zich hierin rechtstreeks tot de Lochemer die afgelopen vrijdag in Epse op hoge snelheid tegen een boom reed.

,,Hé, jij daar, 21 jaar oud uit Lochem. De krant gehaald gister! Met honderdzesenvijftig door Epse en toen tegen een boom… Ik word niet vaak persoonlijk, vraag maar aan de wethouder, maar in dit blog richt ik me toch even tegen jou'', zo begint Haverkort zijn blog.

,,Met voorbeelden zoals jij kunnen we als gemeente doen wat we willen om veiligheid in het verkeer te bereiken maar maakt het allemaal niet echt veel uit. Tegen jouw soort gedrag is geen beleid opgewassen en is geen nota te schrijven.''

De volledige blog van Erik Haverkort is te vinden op:

lochem.vvd.nl/nieuws/16846/blog-135-he-jij-daar

  1. Industriële Kring Lochem steunt
bezwaar tegen snelheidsverlaging op N348 tussen Gorssel en Eefde

    Industriële Kring Lochem steunt bezwaar tegen snel­heids­ver­la­ging op N348 tussen Gorssel en Eefde

    De Industriële Kring Lochem (IKL) sluit zich aan bij het bezwaar tegen snelheidsverlaging op de N348 tussen Gorssel en Eefde. Eerder al hebben de Bedrijvenkring Zutphen, Transport en Logistiek Nederland (TLN) en VNO-NCW Stedendriehoek bezwaar gemaakt bij Gedeputeerde Staten van Gelderland tegen een proeflimiet van zestig kilometer per uur. IKL heeft de brief niet kunnen ondertekenen omdat die al was verstuurd.

Achterhoek