Volledig scherm
De in Lochem vermiste hond Smokey © Eigen foto

Waar is hond Smokey?

Waar is hond Smokey? Dat vraagt Sharon Kurz uit Lochem zich af. Smokey, die bij de familie Kurz woont, is sinds oudejaarsavond zoek.

 De labradoodle schrok tijdens het uitlaten van vuurwerk en ontsnapte uit de riem. Dat gebeurde aan de Dorsmolenlaan. De vader van Sharon ging er nog achteraan, maar Smokey was verdwenen. 

Nu is hond Smokey (zeven maanden oud) nog steeds zoek, hoewel hij op diverse plekken is gezien in Lochem. Hij is onder meer gespot bij de stuw bij Nijha en Armhoede. Eigenares Sharon Kurz grijpt allerlei middelen aan om Smokey terug te vinden. Via onder meer social media, flyers vraagt zij aandacht voor de vermissing.

  1. Aanvoerders slijpen de messen voor Achterhoekse El Clásico: ‘Verliezen is geen optie’
    PREMIUM
    wedstrijd van de week

    Aanvoer­ders slijpen de messen voor Achterhoek­se El Clásico: ‘Verliezen is geen optie’

    De streekderby tussen Lochem en Witkampers staat garant voor spektakel, binnen en buiten de lijnen. De aanvoerders Ivo Fleming en Sander Kok slijpen de messen aan de vooravond van de Achterhoekse clash. ,,In Lochem valt zondag niets te halen", meent Lochemer Fleming. Daar denkt Kok van de Larense opponent heel anders over: ,,Ik vind dat wij kwalitatief beter zijn.”

Achterhoek