Volledig scherm
De in Lochem vermiste hond Smokey © Eigen foto

Waar is hond Smokey?

Waar is hond Smokey? Dat vraagt Sharon Kurz uit Lochem zich af. Smokey, die bij de familie Kurz woont, is sinds oudejaarsavond zoek.

 De labradoodle schrok tijdens het uitlaten van vuurwerk en ontsnapte uit de riem. Dat gebeurde aan de Dorsmolenlaan. De vader van Sharon ging er nog achteraan, maar Smokey was verdwenen. 

Nu is hond Smokey (zeven maanden oud) nog steeds zoek, hoewel hij op diverse plekken is gezien in Lochem. Hij is onder meer gespot bij de stuw bij Nijha en Armhoede. Eigenares Sharon Kurz grijpt allerlei middelen aan om Smokey terug te vinden. Via onder meer social media, flyers vraagt zij aandacht voor de vermissing.

  1.    ‘Informele’ havenmeester Sjef van Hoorn:
 ‘Ga passantenhaven in Lochem opknappen in plaats van een  nieuwe haven aan te leggen’
    PREMIUM

    ‘Informele’ havenmees­ter Sjef van Hoorn: ‘Ga passanten­ha­ven in Lochem opknappen in plaats van een nieuwe haven aan te leggen’

    De passantenhaven in Lochem is in verval geraakt en er moet een nieuwe komen, vindt de gemeente. Toch meent Lochemer Sjef van Hoorn, die als vrijwilliger dagelijks te vinden is bij de haven, dat het opknappen van de huidige voorziening misschien een betere oplossing is. ,,Dit is een geweldige plek. Nergens zie je een haven zo dicht bij de stad.’’

Achterhoek