Wielrenner geschept op beruchte kruising in Gorssel, slachtoffer met traumahelikopter mee

VIDEOEen wielrenner is vanmiddag even na 16.00 uur geschept door een auto bij het oversteken van de Zutphenseweg (N348) in Gorssel. Er zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Het kruispunt ging afgelopen najaar nog op de schop om de situatie veiliger te maken.

 1. Deze enorme Legofans wonen in Lochem en de hele wereld weet nu waarom dat zo bijzonder is
  PREMIUM
  VIDEO

  Deze enorme Legofans wonen in Lochem en de hele wereld weet nu waarom dat zo bijzonder is

  Dankzij het Facebook- en Twitteraccount van een Australiër weet de mensheid sinds afgelopen week dat Lochem het ‘Lego-drielandenpunt’ is. Vanuit het Achterhoekse plaatsje is de afstand tot de Legoland-vestigingen in Denemarken, Duitsland en Engeland exact hetzelfde: 625 kilometer. En laat in Lochem nou nét een stel wonen dat gerust mag worden omschreven als absolute ‘Legonista’s’. Waar je ook loopt in het huis van Jessica Zuidema (41) en haar vriend Marc Long (44), overal zie je Legosteentjes.
 2. Ruurlose makers van wandelroutes die schoonheid Achterhoek tonen genomineerd voor prestigieuze prijs
  PREMIUM

  Ruurlose makers van wandelrou­tes die schoonheid Achterhoek tonen genomi­neerd voor prestigieu­ze prijs

  Het Ruurlose koppel Henk Eenink en Ans Berendsen maakt kans op de prestigieuze Willem Sluiter Prijs. Deze prijs wordt om de vijf jaar uitgereikt en eert mensen die de Achterhoek positief voor het voetlicht brengen. Het duo wordt door de jury gewaardeerd vanwege hun uiterst populaire wandelroutes die de Achterhoek voor een breed publiek toegankelijker hebben gemaakt. ,,We voelden een rilling door onze rug gaan toen we de nominatie zagen.’’
 1. Freddie Mercury verkondigt verlichtende boodschap in Kampen
  Play

  Freddie Mercury verkondigt verlichten­de boodschap in Kampen

 2. Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"
  Play

  Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"

Achterhoek