De flink beschadigde Mini wordt geborgen.
Volledig scherm
De flink beschadigde Mini wordt geborgen. © De Vries Media

Automobilist vlucht in Mini met bierflesjes na aanrijding in Meppel

De bestuurder van een Mini heeft vrijdagnacht een vluchtpoging gedaan na een ongeval op de N375 bij Meppel. Hij was daar rond 00:40 uur met een ander voertuig in botsing gekomen. In de mini werden nadien flesjes bier gevonden.

 1. Meer zorgorganisaties in IJsselland gaan zelf coronatests afnemen bij eigen zorgpersoneel

  Meer zorgorgani­sa­ties in IJsselland gaan zelf corona­tests afnemen bij eigen zorgperso­neel

  Zorgmedewerkers moeten zo snel mogelijk getest kunnen worden als ze klachten krijgen, daarover zijn zorgcentra en de GGD het met elkaar eens. Daarom is Zorgspectrum Het Zand in Zwolle op 1 september gestart met het zelf testen van zorgpersoneel. Dit bleek zo succesvol, dat meerdere zorgorganisaties zich nu hierbij aansluiten waardoor 3.500 zorgmedewerkers getest kunnen worden door eigen verpleegkundigen.
 2. Jan (51) voor het leven getekend na aanval met snijbrander door afvalboer: ‘Hij moet levenslang worden opgenomen’
  PREMIUM
  video

  Jan (51) voor het leven getekend na aanval met snijbran­der door afvalboer: ‘Hij moet levenslang worden opgenomen’

  Oorsuizen door de stress, slapeloze nachten en een blijvend litteken. Jan van Dijk (51) uit Genemuiden is voor het leven getekend na een aanval met een snijbrander, vorig jaar december. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt afvalondernemer Albert T. (50) uit Rouveen van poging tot doodslag en eiste vanochtend een celstraf van 30 maanden, waarvan 10 maanden voorwaardelijk, en een contact- en locatieverbod.

Kop van Overijssel