Volledig scherm
De flink beschadigde Mini wordt geborgen. © De Vries Media

Automobilist vlucht in Mini met bierflesjes na aanrijding in Meppel

De bestuurder van een Mini heeft vrijdagnacht een vluchtpoging gedaan na een ongeval op de N375 bij Meppel. Hij was daar rond 00:40 uur met een ander voertuig in botsing gekomen. In de mini werden nadien flesjes bier gevonden.

De bestuurder van de Mini probeerde er vandoor te gaan na het ongeval, maar kwam niet veel verder in de berm tot stilstand.

Politie en ambulance kwamen vervolgens ter plaatse, waarna de bestuurster van het andere voertuig ter plaatse door ambulancepersoneel werd gecontroleerd. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Aangehouden

In de Mini en in de berm werden flesjes bier aangetroffen. De bestuurder is aangehouden en ingesloten voor verhoor of hij daadwerkelijk onder invloed was toen het ongeval plaatsvond, is nog onbekend.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.

Volledig scherm
In de mini trof de politie flesjes bier aan na een ongeval. © De Vries Media
  1. Doodgeschoten Wanneperveense burgemeester Roege krijgt geen bermmonument maar een gedenkplaat
    PREMIUM

    Doodgescho­ten Wanneper­veen­se burgemees­ter Roege krijgt geen bermmonu­ment maar een gedenk­plaat

    Aan de Dritftlakenseweg tussen Wanneperveen en Kolderveen komt geen bermmonument voor de in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers doorgeschoten Veniger burgemeester Pieter Klaas Roege. De gemeente Meppel geeft hiervoor geen toestemming. Maar tot opluchting van initiatiefnemer Arend Pluim krijgt Roege wel een eerbetoon. Het oog is nu gevallen op de plaats waar in de oorlog het gemeentehuis met de burgemeesterswoning heeft gestaan.

Kop van Overijssel