'Horrorlift' op station Meppel opnieuw buiten werking nadat twee meiden vast zitten met hun fiets.
Volledig scherm
PREMIUM
'Horrorlift' op station Meppel opnieuw buiten werking nadat twee meiden vast zitten met hun fiets. © Persbureau Meter

Brandweer bevrijdt meiden met fiets uit ‘horrorlift’ op station Meppel: ‘Jongeren gebruiken deze als afsnijroute’

Twee meiden zijn vanmorgen met hun fiets vast komen te zitten in de inmiddels beruchte ‘horrorlift’ op het station van Meppel. De brandweer is eraan te pas gekomen om ze te bevrijden. Volgens ProRail wordt de lift vaak gebruikt door met name jongeren om zo niet een eindje om te fietsen en daar is deze niet voor bedoeld.

13 reacties

 • Lin Swinkels

  2 maanden geleden
  Haten jullie jeugd? Het is gewoon simpel, fietsen mogen in de lift. Net zoals koffers, kinderwagens, scootmobiels etc. Dat de jeugd de lift veel gebruiken om niet om te fietsen haalt niet weg dat de lift niet deugd. In mijn oude appcomplex woonde ik op de 2e en gebruikte gewoon de lift, die overigens ook elke maand stuk was, volgens jullie logica hieronder had ik dus ook gewoon lekker in die lift opgesloten moeten zitten want ik ben ‘te lui’
 • MJG Witjes

  2 maanden geleden
  Hier ook geregeld
 • Marco de Carpentier

  2 maanden geleden
  Enkel omdat ze een fiets bij hadden zo reageren, dus zonder fiets was er minder commentaar. Wel of geen fiets maakt niks uit , de lift deugd niet.
 • Astrid Prins

  2 maanden geleden
  Lekker een tijdje laten zitten en de schade vergoeden. Kijken of ze het dan nog eens doen.
 • Marjan Bos

  2 maanden geleden
  Liever lui dan moe, heet dat...als ze niets te zoeken hadden daar, de kosten op hen verhalen, laten ze het volgende x wel achterwege!