Drie gewonden bij ongeluk in Frederiksoord

Drie personen zijn zaterdagmorgen zijn bij een ongeval in Frederiksoord gewond geraakt, waarvan in ieder geval één ernstig. Op de kruising van de E.M. van der Meulenweg met de Van Helomaweg vlak bij de provinciegrens met Overijssel botsten twee auto's tegen elkaar.

 1. Veldhuis Media weg uit Raalte, maar: ‘Meppel is ook niet het einde van de wereld’
  1

  Veldhuis Media weg uit Raalte, maar: ‘Meppel is ook niet het einde van de wereld’

  Drukkerij Veldhuis Media maakte vorige week bekend met de 94 personeelsleden naar een nieuw, groter pand in Meppel te verhuizen. Een grotere bedrijfsruimte vinden in Raalte zelf, bleek niet mogelijk en in Meppel staat een voormalige drukkerij klaar waar de groei ook kan worden doorgezet. Het personeel heeft volgens directeur Oscar Jager geen moeite met de verhuizing. ,,Meppel is ook niet het einde van de wereld.”
 2. Manegehouder Jan B. claimt dat hij lange tijd niets wist van enorme coke-wasserij: ‘Had het gewoon verhuurd aan computerlui’
  PREMIUM

  Manegehou­der Jan B. claimt dat hij lange tijd niets wist van enorme co­ke-wasserij: ‘Had het gewoon verhuurd aan computer­lui’

  Met zijn hoofd verstopt in zijn handen zit manegehouder Jan B. uit Nijeveen voor de rechter. Volgens justitie heeft de paardenman een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een mega-cocaïnewasserij in zijn manege. B. vertelt een ander verhaal: ,,Ik had het gewoon verhuurd aan computerlui en kwam er pas eind juli achter dat het misse soep was.” Nu wil justitie geld van hem.

Kop van Overijssel