Drie gewonden bij ongeluk in Frederiksoord

Drie personen zijn zaterdagmorgen zijn bij een ongeval in Frederiksoord gewond geraakt, waarvan in ieder geval één ernstig. Op de kruising van de E.M. van der Meulenweg met de Van Helomaweg vlak bij de provinciegrens met Overijssel botsten twee auto's tegen elkaar.

Een persoon is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Twee anderen zijn met onbekende verwondingen afgevoerd. Beide auto's liepen forse schade op. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De VOA doet ter plaatse onderzoek. Een van de wagens is in de zijkant van een andere wagen gereden.

Volledig scherm
Bij het ongeluk in Frederiksoord zijn drie mensen gewond geraakt. © Persbureau Meter
  1. Jong duo transformeert De Drie Kalkovens in Meppel tot Villa Kalkoven
    PREMIUM

    Jong duo transfor­meert De Drie Kalkovens in Meppel tot Villa Kalkoven

    In een niet zo ver verleden, werden er nog scheepsvrachten vol schelpen aangeleverd bij de kalkovens in Meppel, waar het met turf tot een soort kalkspecie werd verbrand. Leo Erberveld verbouwde de monumentale ovens bijna 25 jaar tot restaurant De Drie Kalkovens en bleef er al die jaren aan het roer. Nu is het tijd voor een frisse wind en een nieuw jasje: Thijs de Lange en Stefan Hoekstra (beide 25 jaar) nemen de zaak over en veranderen de naam in Villa Kalkoven. ,,Het moet voelen als een villa waar je alle kanten op kunt.”

Kop van Overijssel