Volledig scherm
In Meppel viel de hoofdprijs van de Staatsloterij. © Staatsloterij

Hoofdprijs Staatsloterij van 1 miljoen euro valt in Meppel: maar wie is de winnaar?

De hoofdprijs van de Staatsloterij is gevallen in Meppel. Het winnende lot werd gekocht bij de Primera Kruijer aan het Rembrandtplein. 

Staatsloterij nodigt de kersverse winnaar met lotnummer AK 91780 uit om zich te melden. De winnaar krijgt het bedrag van 1.000.000 euro netto op zijn rekening gestort. 

Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Daar kunnen ze advies krijgen over hoe ze om moeten gaan met hun nieuw verworven rijkdom. 

Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

  1. Jong duo transformeert De Drie Kalkovens in Meppel tot Villa Kalkoven
    PREMIUM

    Jong duo transfor­meert De Drie Kalkovens in Meppel tot Villa Kalkoven

    In een niet zo ver verleden, werden er nog scheepsvrachten vol schelpen aangeleverd bij de kalkovens in Meppel, waar het met turf tot een soort kalkspecie werd verbrand. Leo Erberveld verbouwde de monumentale ovens bijna 25 jaar tot restaurant De Drie Kalkovens en bleef er al die jaren aan het roer. Nu is het tijd voor een frisse wind en een nieuw jasje: Thijs de Lange en Stefan Hoekstra (beide 25 jaar) nemen de zaak over en veranderen de naam in Villa Kalkoven. ,,Het moet voelen als een villa waar je alle kanten op kunt.”

Kop van Overijssel