Metin Yavuz is blij met de excuses van Pets Place.
Volledig scherm
PREMIUM
Metin Yavuz is blij met de excuses van Pets Place. © Henri van der Beek

Pets Place zegt sorry tegen vader Metin na stagedrama dochter ‘Lisa’: ‘Dat waardeer ik’

Metin Yavuz heeft excuses van Pets Place ontvangen voor het stagedrama rond zijn dochter. Zij werd onder haar eigen naam afgewezen voor een stage, maar mocht bij een tweede sollicitatie met een ‘Nederlandse’ naam wel langskomen bij het filiaal in Meppel.

19 reacties

 • Kas Van Dam

  4 maanden geleden
  Erg netjes dat ze ervoor uitkomen!! Maar het blijft kwalijk. Discriminatie op de werkvloer gebeurt overal, en niet enkel op afkomst of huidskleur. Zie bijvoorbeeld ook laatst het nieuwsbericht hoeveel mensen met autisme werkeloos thuis zitten terwijl juist bekend is dat zij uitstekende werknemers kunnen zijn.
 • Edit Smulders - Zsiga

  4 maanden geleden
  Mensen die anders zijn worden ook op straat in elkaar geramd of gedood. Triest! Discriminatie op hoge niveau!!! Wanneer wordt er iets aangedaan? Mensen open je ogen en lieg niet dat in Nederland wordt alles en iedereen geaccepteerd
 • Anna Werners

  4 maanden geleden
  Wat goed van Pet's Place om de gemaakte fout om te zetten naar iets positiefs. Ontkennen van discriminatie was voor veel bedrijven normaal geweest. Vader van Lisa: neem de uitnodiging om voor de bedrijfsleiders te gaan spreken svp met beide handen aan! Dit soort praktijken moet eindelijk eens de wereld uit!
 • Besje Ka

  4 maanden geleden
  Daarom altijd even langs gaan en je zelf netjes voorstellen,helpt altijd!
 • Jan Janzen

  4 maanden geleden
  J Janzen Hoe zou het gaan als “een Nederlander” bij een Turks bedrijf een stageplek zoekt?