Anneke Nevels vertrok in haar auto.
Volledig scherm
Anneke Nevels vertrok in haar auto. © Politie Drenthe

Politie in Overijssel vraagt aandacht voor vermiste Anneke (55): ‘Ze is psychisch in de war’

De 55-jarige Anneke Nevels wordt vermist. Ze vertrok woensdag midden in de nacht uit haar woning in Erica (Drenthe) en is sindsdien spoorloos. De vrouw is psychisch in de war. Naast de Drentse politie, kijken ook eenheden in Overijssel massaal uit naar de vrouw.

 1. Jan (51) voor het leven getekend na aanval met snijbrander door afvalboer: ‘Hij moet levenslang worden opgenomen’
  PREMIUM
  video

  Jan (51) voor het leven getekend na aanval met snijbran­der door afvalboer: ‘Hij moet levenslang worden opgenomen’

  Oorsuizen door de stress, slapeloze nachten en een blijvend litteken. Jan van Dijk (51) uit Genemuiden is voor het leven getekend na een aanval met een snijbrander, vorig jaar december. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt afvalondernemer Albert T. (50) uit Rouveen van poging tot doodslag en eiste vanochtend een celstraf van 30 maanden, waarvan 10 maanden voorwaardelijk, en een contact- en locatieverbod.
 2. Enorme stofwolken boven de Veluwe? Geen paniek: luchtmacht oefent het landen op zandvlakten
  PREMIUM

  Enorme stofwolken boven de Veluwe? Geen paniek: luchtmacht oefent het landen op zandvlak­ten

  De stofwolk groeit snel als de Chinook de stuifzandgrond dichter nadert. De piloot ziet bijna niets meer. Landen kan in deze door de wieken opgewekte zandstorm alleen met hulp van extra ogen van de bemanning. Maar het lukt. Oefening geslaagd. Het is een voorproefje van de grootschalige oefening die de Koninklijke Luchtmacht in de komende weken houdt op verschillende plaatsen in Nederland, met name op de Veluwe.

Kop van Overijssel