Het terrein van het oude Isala Diaconessenhuis in Meppel behoudt ook in de toekomst zijn zorgfunctie voor de stad en omgeving. Dat zijn terrein-eigenaar Isala en de gemeente overeengekomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein van het oude Isala Diaconessenhuis in Meppel behoudt ook in de toekomst zijn zorgfunctie voor de stad en omgeving. Dat zijn terrein-eigenaar Isala en de gemeente overeengekomen. © Pedro Sluiter Foto

Terrein oude ziekenhuis in Meppel krijgt mix van (nieuwe) zorgfuncties

De gemeente Meppel en het Isala-ziekenhuis hebben een intentieovereenkomst ondertekend waarin staat dat het terrein van het oude Diaconessenhuis wordt bestemd voor (nieuwe) zorgfuncties. Zo kunnen er zorggerelateerde woningen, een zorghotel en bedrijven komen.

0 reacties

  1. Dodelijke spierziekte ALS treft familie van Jan Willem uit Zwolle: ‘Mijn ouders wisten wat ze te wachten stond’
    PREMIUM
    2

    Dodelijke spierziek­te ALS treft familie van Jan Willem uit Zwolle: ‘Mijn ouders wisten wat ze te wachten stond’

    Drie keer kreeg Zwollenaar Jan Willem Weuring te maken met de dodelijke spier/zenuwziekte ALS in zijn familie. Twee tantes verloor hij eraan, zijn moeder Ina (73) kreeg in 2020 de diagnose. Dat is vrij uitzonderlijk. Bij de pakken neerzitten wil hij niet. Daarom doet hij mee aan de landelijke Sunrise Walk van de stichting ALS, die van vrijdag op zaterdag in Utrecht wordt gehouden.