Thomas schreef stevige reactie over asielzoekers in Meppel, nu gaat hij met ze in gesprek: ‘Ik was misschien wat te hard’

Met videoOnder het verhaal dat de Stentor vorige week publiceerde over hongerstakende asielzoekers op de boot in Meppel, verschenen in een mum van tijd veel negatieve lezersreacties richting de vluchtelingen. Verslaggever Phaedra Werkhoven vroeg de afzenders of ze in gesprek zouden willen met de mannen op de opvangboot. Thomas, uit de buurt van Meppel, wilde dat wel.

9 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik heb niet zoveel meer met asielzoekers,helemaal niet met veiligerlanders,die laatste groep moet je direct uitzetten en zeker niet zoals nu pamperen,waarom geen selectie aan de poort zoalsaustralie al vele tientallen jaren doet en Canada ook
 • M.G. Blom

  1 maand geleden
  Wel, B Zieleman, u weet nu waar u uw vragen kunt stellen en aan wie. Hopelijk scheert u dan ook niet meer alle vluchtelingen/asielzoekers over één kam, zoals u nu lijkt te doen door uw bewoordingen, bijvoorbeeld: " ... dat alles hier naartoe komt."
 • B Zieleman

  1 maand geleden
  Deze drie zijn niet de grootste pestkoppen, dat zie je aan hun blik in de ogen wel, maar uit het verhaal blijkt wel weer dat Nederland veel te aantrekkelijk wordt gemaakt. Dan is het niet gek dat alles hier naartoe komt. Drie jaar bezig zijn Australië in te komen, had niet naar Europa gewild, maar zit nu in Nederland? Ik vind dit een raar, onsamenhangend stuk tekst, waar ik veel vraagtekens bij zet.
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  Goed om het op een andere manier te kunnen begrijpen. Er zit meer achter dan iedereen weet. Als ze hier gaan werken blijft het geld niet in Nederland jammer. Het zou goed zijn dat Nederlanders hun oorlog op kan lossen en daar de boel weer opbouwt met asielzoekers. Democratie’s.
 • K van Venen

  1 maand geleden
  Blijft een krom verhaal...vrouw en kind zouden onderweg dood gaan..hoezo. Een appartement gekocht en dan zelf weggaan. Nee,het is genoeg geweest met dit soort vluchtelingen.

Kop van Overijssel