Truckers smullen van gratis vette hap in Rogat

VIDEOBeroepschauffers zijn vandaag in het zonnetje gezet bij een transportbedrijf in Rogat. De truckers konden gratis een vette hap krijgen.

Transportbedrijf Van der Sluis stak met een balletje gehakt of een broodje braadworst de beroepschauffeurs een hart onder de riem. De truckers maken lange dagen tijdens de coronacrisis en konden het gebaar van de transportondernemer wel waarderen. 

Voor de hongerige chauffeurs lagen zeshonderd balletjes te pruttelen in de jus en evenzoveel braadworsten op de grill. Mocht dit niet voldoende zijn dan kon er snel weer een nieuwe voorraad worden aangeleverd.

Het nieuws over de gratis vette hap verspreidde zich als een lopend vuurtje in het transportwereldje en dus stond  binnen de kortste keren een lange rij voor de drive-in.

De truckers smulden van de vette hap in Rogat.
Volledig scherm
De truckers smulden van de vette hap in Rogat. © Wilbert Bijzitter
  1. YouTuber uit Meppel jaagt maanden op Habbo Hotel naar pedo’s en lokt ze in de val
    PREMIUM

    YouTuber uit Meppel jaagt maanden op Habbo Hotel naar pedo’s en lokt ze in de val

    Sven van der Meulen uit Meppel zet zijn eerder ingezette strijd tegen online-pedofielen voort. Al eerder ontmaskerde hij volwassen mannen die willens en wetens online aanpappen met minderjarigen. Ditmaal heeft Van der Meulen zijn aandacht gericht op de al jaren bekende online-kindergame Habbo Hotel. Ook dat is volgens hem een plek waar pedoseksuelen seksuele contacten met kinderen zoeken. Hij maakte daar een documentaire over.

Kop van Overijssel