In Meppel is een voetganger gewond geraakt na een aanrijding met een auto.
Volledig scherm
In Meppel is een voetganger gewond geraakt na een aanrijding met een auto. © Persbureau Meter

Voetganger gewond na ongeluk in Meppel, auto raakt zwaar beschadigd

Een voetganger in Meppel is gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

3 reacties

 • evert koekkoek

  8 maanden geleden
  Mochten de ideeën van Heerema en Ridder niet werken, kan je altijd nog besluiten voetgangers verplichten in het verkeer een helm te dragen? En wat betreft die flinke schade zou ik mij meer zorgen maken over het slachtoffer. Een voorruit is zo te vervangen, schade aan lichaam en geest vervang je niet zo maar.
 • Willem Heerema

  8 maanden geleden
  Beste Jeroen Ridder. Voetgangers zijn niet goed zichtbaar. Maar mogelijk moet elke voetganger een fluoriserend geel of fosforiserend oranje verkeersvest dragen. Echter of de voetganger bij de omlaagkijkende automobilisten wél de aandacht van zijn smartphone afleidt kunnen we ons afvragen. Volgens mij is er veel te verbeteren om afleiding in het verkeer door de smartphone tegen te gaan, fietsers te stimuleren om de hand uit te steken en automobilisten om richtingaanwijzers te gebruiken.
 • J. Ridder

  8 maanden geleden
  Voetgangers en fietsers; zorg dat je zichtbaar bent! Er zijn veel automobilisten afgeleid, hun telefoon is onweerstaanbaar. Je moet in 1 oogopslag opvallen.