Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Elke dag 200 gram broccoli en na drie maanden is de kanker weg

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week vertelt hij over alle berichten die hij krijgt vol goedbedoelde ideeën voor alternatieve behandelingen.

3 reacties

 • Ronald Wintjens

  1 jaar geleden
  Kanker is genetisch bepaald, ik vraag mij daadwerkelijk af of voeding er invloed op heeft, wel ben ik van mening indien men er aanleg voor heeft en men eet ongezond en drinkt veel alcohol dat het proces doet versnellen.
 • J.K.G. Sleurink

  1 jaar geleden
  website Moermanvereniging bezoeken via http://mmv.nl voor complementaire niet toxische kankerbehandeling
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Kanker kan de arts moeilijk genezen, vooral als het is uitgezaaid. Géén een enkel middel helpt je ermee. Zijn zeer Agressieve Bacteriën, zeer sterk ( net als TBC MENINGITES) ook zeer agressief, ikzelf had ook deze ziekte, gelukkig overleefd, maar elke dag herstellen en herstellenma het slokken van 26 pillen per dag, 365 dagen lang . Kanker, zeer ernstige nare ziekte, agressief, sterk, kwestie van behandeling en hopen en hopen en beter worden .