Volledig scherm
© ANP

Ajax met 29 spelers naar De Lutte, internationals sluiten later aan

Ajax is vanmiddag met 29 spelers vertrokken naar De Lutte. Trainer Erik ten Hag kan tijdens het eerste trainingskamp van het seizoen nog niet beschikken over de vele internationals in zijn selectie. 

Hij maakt van de gelegenheid gebruik talenten als Brian Brobbey, Sergiño Dest en de gebroeders Quinten en Jurriën Timber aan het werk te zien. 

Ajax oefent morgen tegen de amateurs van Quick'20 en speelt zaterdag vriendschappelijk tegen het Deense Aalborg. Beide duels worden op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal afgewerkt.

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.