Pro Shots / Jasper Ruhe
Volledig scherm
© Pro Shots / Jasper Ruhe

Berghuis: ‘Als je social media links laat liggen, is deze omgeving best mooi en leuk’

Steven Berghuis begon in het oefenduel met RB Leipzig (1-1) voor het eerst in de basis bij Ajax. De veelbesproken aankoop heeft naar eigen zeggen fysiek en tactisch zijn eerste stapjes gezet en voelt dat de storm aan ophef privé wat is gaan liggen. ,,Uiteindelijk moet ik het op het veld laten zien. Daar ligt de waarheid.”

 1. Een reis door 120 jaar Go Ahead Eagles met als oogst: een elftal vol iconen
  PREMIUM

  Een reis door 120 jaar Go Ahead Eagles met als oogst: een elftal vol iconen

  Go Ahead Eagles maakt al 120 jaar deel uit van de voetbalgeschiedenis. Het begon op 2 december 1902, toen Han en Karel Hollander Be Quick oprichtten. De rijke historie die de club opbouwde, hadden de broers nooit voorzien. Grootheden als Jimmy Miller en Gerrit Niehaus droegen het roodgele shirt. En nog veel meer iconische voetballers zetten voet aan wal in Deventer. Een reis door twaalf decennia langs ontelbare elftallen.
 2. Emotioneel ‘Louis van Gaal-moment’ bij presentatie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’
  met video

  Emotioneel ‘Louis van Gaal-mo­ment’ bij presenta­tie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’

  De presentatie van Dick Advocaat bij ADO Den Haag kreeg maandagochtend een emotionele wending toen twee journalisten hun persoonlijke verhaal met de trainer deelden. Een persfotograaf verzocht de 75-jarige oefenmeester een shirt te signeren, daarna vroeg een andere journalist om een foto en ‘wellicht een kleine knuffel’. Dick Advocaat stemde met beide verzoeken in. ,,Ik doe gewoon Louis van Gaal na”, grapt de Kleine Generaal.