Ajax bedankt de fans na de 4-0 winst op Borussia Dortmund.
Volledig scherm
Ajax bedankt de fans na de 4-0 winst op Borussia Dortmund. © Pikm Ras Fotografie

Blijft Nederland in Europa aan het stuur van de ‘coëfficiëntenbus’?

Nederland leidt de dans in de coëfficiëntenranglijst van dit seizoen en kwam twee weken geleden weer een stapje dichter bij het verwezenlijken van een onmogelijk geachte droom gekomen: een plek bij de beste zes landen van Europa én twee directe startbewijzen voor de Champions League. Deze week kunnen Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse en AZ weer een grote stap zetten.

0 reacties

 1. Waarom de eredivisie komend seizoen voor een ware kunstgras-plaag moet vrezen
  PREMIUM

  Waarom de eredivisie komend seizoen voor een ware kunst­gras-plaag moet vrezen

  Kunstgras verdween de laatste jaren gestaag uit de eredivisie. Komend seizoen is het echter niet ondenkbaar dat de plastic velden een comeback beleven op het hoogste podium, nu FC Volendam, Excelsior en FC Emmen de belangrijkste kandidaten zijn voor de twee directe promotieplekken. Wat de vraag oproept: komen we ooit nog echt van het kunstgras af? ,,Wij willen absoluut naar echt gras, maar nu overstappen zou kapitaalvernietiging zijn.”
 2. Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstelling voor het Nederlandse trainersgilde
  PREMIUM

  Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstel­ling voor het Nederland­se trainers­gil­de

  Het bericht dat Racing Genk maandagmiddag afscheid heeft genomen van John van den Brom kwam verre van als een verrassing. Want dat er voor Van den Brom weinig toekomst meer was bij RC Genk, zijn tweede Belgische club uit zijn loopbaan, leek al een tijdje het geval. Vorig seizoen won hij er nog wel de beker en verzamelde hij evenveel punten als kampioen Club Brugge. Zijn krediet was echter al even op.