Justin Hoogma en Sven Sonnenberg proberen in Rotterdam de meegereisde fans gerust te stellen na de nederlaag tegen Excelsior.
Volledig scherm
PREMIUM
Justin Hoogma en Sven Sonnenberg proberen in Rotterdam de meegereisde fans gerust te stellen na de nederlaag tegen Excelsior. © ANP


Jan Smit over onzeker lot Heracles: ‘Er is heel veel onrust, dat proef je overal’

Na Willem II en PEC Zwolle daalt ook Heracles af naar de Keuken Kampioen Divisie. Die kans is althans zeer groot na de 3-0 nederlaag van vanavond tegen Excelsior. Een wonder is komende zaterdag nodig voor de zwartwitten, tijdens de return in Almelo.

  1. Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrachting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijsterd’
    met video

    Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrach­ting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijs­terd’

    De man die door voormalig bondscoach Vera Pauw wordt beschuldigd van verkrachting is - zo vermoedt hij zelf - de 73-jarige oud-voetbaltrainer Piet Buter. De voormalige technisch directeur van FC Utrecht geeft toe dat hij in de jaren 80 een kortstondige affaire heeft gehad met de veertien jaar jongere voetbaltrainster, maar zegt dat er van verkrachting ‘absoluut geen sprake’ is geweest. ,,Dit komt voor mij en mijn gezin als een donderslag bij een heldere hemel”, vertelt Buter, zelf ook oud-bondscoach van de Leeuwinnen, tegen deze site.