Henk de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk de Jong. © ANP

Cambuur-coach De Jong past voor feestgedruis na beste seizoenstart ooit: ‘Ik ga de heg snoeien’

Mede dankzij de 0-4 overwinning op Sparta beleeft Cambuur z’n beste eredivisiestart ooit. Twaalf punten uit zeven wedstrijden heeft de Friese club. Met een fraaie notering in het linkerrijtje tot gevolg. ,,Nog een keer of drie, vier winnen in een uitwedstrijd en datzelfde doen in Leeuwarden en we zijn een aardig eind op weg”, stelt trainer Henk de Jong.

 1. LIVE Europa League | Ook Gakpo doet een duit in het zakje: PSV na 22 minuten op rozen in Zürich

  LIVE Europa League | Ook Gakpo doet een duit in het zakje: PSV na 22 minuten op rozen in Zürich

  Na de ontluisterende 3-0 nederlaag van PSV uit tegen Cambuur, staat de volgende wedstrijd alweer op het programma, tegen FC Zürich. PSV heeft in de Europa League nog geen wedstrijd gewonnen. De eerste wedstrijd werd gelijk tegen FK Bodø/Glimt en de wedstrijd tegen Arsenal ging vervolgens niet door. In ons liveblog volg je of PSV nu eindelijk een keer drie punten kan bijschrijven (aftrap 18.45).
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”