Remko Pasveer, Tim Krul en Jasper Cillessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Remko Pasveer, Tim Krul en Jasper Cillessen. © Pro Shots, PIm Ras

Column Willem van Hanegem | Laten we hopen dat het gezanik rond onze keepers een keer voorbij is

Na de week van de Nations League, keeperstesten en veel uitspraken van Louis van Gaal had Willem van Hanegem weer volop stof voor zijn wekelijkse column. ,,Geloof me, het is allemaal maar interessantdoenerij.”

4 reacties

 • Piet Van Wijngaarden

  2 maanden geleden
  Willem slaat de spijker weer eens op de kop. Doodmoe word je toch van dat wetenschappelijke gezwam van die aandacht geile van Gaal.
 • CT Putten

  2 maanden geleden
  Willem jij moet eens ophouden met zaniken . Ben een fan van je en van Feyenoord. Maar maak je er niet zo druk meer om. Louis van Gaal mag dan soms een vervelende man zijn, maar hij is wel een top trainer. Net als jij in 1993
 • B Overbeek

  2 maanden geleden
  Het is allemaal interessant doen . Het probleem is wie is er straks niet geblesseerd Ook zonder de 2 onmisbaren win je deze pot . We zien wel wie er meegaan naar dat vervelende land
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  In de jaren 60-70 had je bij Ajax Michels en bij Feyenoord Happel. Beide hadden ook een hulptrainer (dat heette toen nog zo). Tegenwoordig is de technische staf groter dan de selectie. Over interessantdoenerij gesproken …….
 1. Emotioneel ‘Louis van Gaal-moment’ bij presentatie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’
  met video

  Emotioneel ‘Louis van Gaal-mo­ment’ bij presenta­tie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’

  De presentatie van Dick Advocaat bij ADO Den Haag kreeg maandagochtend een emotionele wending toen twee journalisten hun persoonlijke verhaal met de trainer deelden. Een persfotograaf verzocht de 75-jarige oefenmeester een shirt te signeren, daarna vroeg een andere journalist om een foto en ‘wellicht een kleine knuffel’. Dick Advocaat stemde met beide verzoeken in. ,,Ik doe gewoon Louis van Gaal na”, grapt de Kleine Generaal.