Yanick van Osch, Armando Obispo (PSV) en Tom Boere (FC Twente) in actie.
Volledig scherm
Yanick van Osch, Armando Obispo (PSV) en Tom Boere (FC Twente) in actie. © Pro shots

FC Twente mede aan kop na zege op Jong PSV

FC Twente heeft zich bij de koplopers in de Keuken Kampioen Divisie geschaard. De Tukkers wonnen het duel met Jong PSV met 2-1. FC Twente komt net als Go Ahead Eagles, Almere City en Sparta Rotterdam op zestien punten. Go Ahead is op basis van het doelsaldo koploper.

  1. Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij clubleiding, Wormuth boos om uitblijven penalty

    Teleurge­stel­de Heracles-supporters halen verhaal bij clublei­ding, Wormuth boos om uitblijven penalty

    De woede was groot bij Heracles Almelo na de laatste speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor op het eigen kunstgras met 3-1 van Sparta Rotterdam en moet daardoor als nummer 16 van de ranglijst de play-offs om promotie/degradatie in. Boze supporters verzamelden zich na afloop voor de hoofdingang van het stadion, waar ze in gesprek gingen met directeur Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud.
  2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.