Feyenoord verlengt met Jens Toornstra

Principeakkoord tot 2022Feyenoord heeft met Jens Toornstra een principeakkoord bereikt over contractverlenging. De oude verbintenis van de 30-jarige middenvelder, die in 2014 overkwam van FC Utrecht, liep tot de zomer van 2021 en de nieuwe tot 2022.

Tevens hebben de club en de speler de intentie uitgesproken dat Toornstra na zijn voetbalcarrière aan de club verbonden blijft.

,,Met zijn ervaring en prestaties kan hij inmiddels als een van de routiniers worden gezien”, aldus technisch directeur Sjaak Troost. ,,Dat maakt hem een van de ervaren krachten waar ook de jongere spelers in onze selectie zich aan op kunnen trekken. Jens is daarnaast natuurlijk een echte Feyenoorder geworden en het is mooi dat we na zijn carrière gaan kijken of hij voor de club behouden kan blijven.”

Vorige week werd al een akkoord bereikt met Nicolai Jørgensen over een verblijf tot 2022.

Jens Toornstra.
Volledig scherm
Jens Toornstra. © BSR Agency
  1. ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’
    Video

    ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’

    Welke spelers moeten volgend seizoen onder Roger Schmidt in de gaten worden gehouden? PSV-watcher Maarten Wijffels van AD Sportwereld denkt dat niemand nu nog is afgeschreven. ,,Hij zal straks in de voorbereiding beginnen en kijken wat hij aan boord heeft. PSV is afgelopen seizoen vierde geworden. Dat betekent dat het niet overhield met de kwaliteit. Om nu te zeggen dat er ineens een kant en klare kampioen staat, dat lijkt me wat overdreven.”