Feyenoord verlengt met Jens Toornstra

Principeakkoord tot 2022Feyenoord heeft met Jens Toornstra een principeakkoord bereikt over contractverlenging. De oude verbintenis van de 30-jarige middenvelder, die in 2014 overkwam van FC Utrecht, liep tot de zomer van 2021 en de nieuwe tot 2022.

Tevens hebben de club en de speler de intentie uitgesproken dat Toornstra na zijn voetbalcarrière aan de club verbonden blijft.

,,Met zijn ervaring en prestaties kan hij inmiddels als een van de routiniers worden gezien”, aldus technisch directeur Sjaak Troost. ,,Dat maakt hem een van de ervaren krachten waar ook de jongere spelers in onze selectie zich aan op kunnen trekken. Jens is daarnaast natuurlijk een echte Feyenoorder geworden en het is mooi dat we na zijn carrière gaan kijken of hij voor de club behouden kan blijven.”

Vorige week werd al een akkoord bereikt met Nicolai Jørgensen over een verblijf tot 2022.

Volledig scherm
Jens Toornstra. © BSR Agency
  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.