Kian Slor van FC Groningen in duel met Michael Brouwer van Heracles tijdens de eerste oefenwedstrijd van FC Groningen tegen Heracles ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021.
Volledig scherm
Kian Slor van FC Groningen in duel met Michael Brouwer van Heracles tijdens de eerste oefenwedstrijd van FC Groningen tegen Heracles ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021. © ANP

Groningen slaagt, nog zonder Robben, voor eerste test met publiek

Eredivisie ComebackNog zonder ster Arjen Robben won FC Groningen zijn eerste oefenduel in het kader van de ‘Eredivisie Comeback’ van Heracles Almelo: 1-0. Minstens zo belangrijk: de testwedstrijd met een paar duizend toeschouwers verliep voorbeeldig.

  1. Feyenoord start onderzoek: ‘Willen aantonen dat grote evenementen met veel bezoekers veilig zijn’
    'Krijg De Kuip weer vol'

    Feyenoord start onderzoek: ‘Willen aantonen dat grote evenemen­ten met veel bezoekers veilig zijn’

    Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, start aankomende zondag bij Feyenoord - ADO Den Haag met het onderzoek Krijg De Kuip weer vol. Met het onderzoek, dat gedurende zes thuiswedstrijden van Feyenoord wordt gedaan, wil hij aantonen dat het bezoeken van grote evenementen met veel bezoekers veilig is en niet tot meer coronabesmettingen leidt. Van Eijck vraagt dan ook de hulp van de supporters van Feyenoord.