Halve omhaal Sinisterra verkozen tot doelpunt van de week

De halve omhaal van Luis Sinisterra tegen SC Heerenveen is verkozen tot het mooiste doelpunt van afgelopen weekeinde. De Feyenoorder kreeg meer stemmen dan Willem II’er Mike Trésor Ndayishimiye en Zwollenaar Kenneth Paal.

Sinisterra opende al in de negende minuut de score tegen de Friezen en voor zijn kunststukje kreeg hij maar liefst 68 procent van de stemmen. Ndayishimiye moest het stellen met 23 procent, terwijl Paal negen procent van de stemmen binnenkreeg.

Ook zondagavond is er weer te stemmen op het doelpunt van de week. 's Avonds om 19.30 uur worden de drie keuzemogelijkheden bekend en tot dinsdagmiddag 12.00 uur kan er gestemd worden.

Binnen een paar minuten de doelpunten in de eredivisie en de eerste divisie zien? Abonneer je dan op Goal Alert!

Volledig scherm
Luis Sinisterra maakt de 1-0 © Pim Ras Fotografie
  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.