Heracles-fans wachtten zaterdag de spelersbus op bij het stadion in Almelo. Ze zijn zeer diep geraakt dat Rai Vloet is opgesteld en heeft gespeeld in de uitwedstrijd tegen NEC.
Volledig scherm
Heracles-fans wachtten zaterdag de spelersbus op bij het stadion in Almelo. Ze zijn zeer diep geraakt dat Rai Vloet is opgesteld en heeft gespeeld in de uitwedstrijd tegen NEC. © News United

Heracles in gesprek met boze supporters over terugkeer Vloet

De clubleiding van Heracles Almelo gaat vanavond met diverse supportersgroepen in gesprek over de terugkeer van Rai Vloet. Een deel van de achterban vindt het onacceptabel dat de 26-jarige middenvelder weer meedoet bij Heracles, zo’n twee maanden nadat Vloet betrokken is geweest bij een dodelijk ongeval. Vloet keerde vorige week terug op het trainingsveld en viel zaterdag in tijdens de uitwedstrijd tegen NEC (0-0).

  1. Vitesse wint dankzij late goal Openda van AZ, maar strijd om Europees ticket nog niet beslist
    Met video

    Vitesse wint dankzij late goal Openda van AZ, maar strijd om Europees ticket nog niet beslist

    Vitesse heeft de heenwedstrijd tegen AZ in de finale van de play-offs met 2-1 gewonnen. Loïs Openda maakte in de 86ste minuut de winnende goal bij zijn laatste wedstrijd in Arnhem, maar zondagmiddag valt de beslissing pas in Alkmaar. Dan wordt duidelijk welke club op 21 en 28 juli mag gaan uitkomen in de tweede voorronde van de Conference League, het toernooi waarin AZ en Vitesse dit seizoen tot de achtste finales kwamen.