Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Stam. © BSR Agency

Hoe Jaap Stam werd overvallen door wanorde in de Kuip

Onrust bij FeyenoordGeen leiding, geen geld en een bak vol zorgen. Trainer Jaap Stam is niet bepaald in een gespreid bedje terechtgekomen bij Feyenoord. Hoe overleeft de oud-international alle onrust in zijn eerste maanden? ,,Hij is het type dat zomaar kan zeggen ‘bekijk het maar’.’’

Door Dennis van Bergen en Sjoerd Mossou

Henk Timmer, Henk van Ginkel en een Argentijnse zakenpartner keerden deze week terug van een bezoek aan Buenos Aires. De eigenaren van het makelaarskantoor World Soccer Consult voltooiden in Zuid-Amerika hun huiswerk, onder andere voor aanvaller Alvaro Barreal (18) en verdediger Marcos Senesi (22).

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.