Kay Tejan is weer terug bij TOP Oss, waar hij speelt met rugnummer 14, verwijzend naar de geboortedag van zijn overleden zoontje.
Volledig scherm
PREMIUM
Kay Tejan is weer terug bij TOP Oss, waar hij speelt met rugnummer 14, verwijzend naar de geboortedag van zijn overleden zoontje. © Pix4Profs / Joris Knapen

Hoe Kay Tejan de harde wetten van voetballen in het Oostblok leerde kennen: ‘Ze luisteren niet eens naar je’

Het werd een avontuur om nooit te vergeten, maar niet alleen vanwege positieve zaken. Kay Tejan is vooral heel blij dat hij weer terug is in Nederland. De spits speelde een half jaar in Moldavië bij FC Sheriff Tiraspol, waar hij zich vooral verbaasde over het gebrek aan menselijkheid. ,,Ze deden alsof mijn blessure heel erg was, waardoor ik veel op de bank zat.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.