Volledig scherm
Jafar Arias mag zich international noemen. © BSR/SOCCRATES

Jafar Arias debuteert voor Curaçao in Kings Cup

Jafar Arias uit Apeldoorn speelde deze week in Thailand zijn eerste interlands als speler van Curaçao. De 23-jarige aanvaller van FC Emmen won met zijn land direct een prijs: de Kings Cup.

Arias, die begon met voetballen bij AGOVV debuteerde afgelopen woensdag met een 3-1 overwinning op India. In de finale tegen Thailand speelde hij opnieuw de volle negentig minuten als diepe spits. Dat duel eindigde in 1-1, waarna Curaçao de strafschoppen beter nam.

Het vriendschappelijke toernooi gold als voorbereiding op de Golf Cup, de kampioenschap van Midden-Amerika. Hierin treft Curaçao in de poulefase Honduras, Jamaica en El Salvadaor.

  1. Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper
    Karakteristieken

    Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper

    Maandagavond was Sydney van Hooijdonk met twee treffers tegen Jong AZ de gevierde man bij NAC. In het Rat Verlegh Stadion werd de zoon van Pierre van Hooijdonk beloond voor zijn goede optreden met een basisplaats tegen mede-degradant Excelsior. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst draaide niet op het gehoopte spektakelstuk uit, maar wel op opnieuw een mooie wedstrijd voor de negentienjarige aanvaller. Het werd 2-1.