Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras fotografie

Jørgensen maakt zijn rentree: ‘Emotioneel was het heftig’

Feyenoord won met 3-2 van ADO. Het was vooral de wedstrijd van de terugkeer van spits Nicolai Jørgensen na een slepende knieblessure. ,,Ik zit nog niet op het niveau van mijn teamgenoten.’'

Door Daniël Dwarswaard

Een uur en een kwartier na de wedstrijd verschijnt Nicolai Jørgensen (28) zoals beloofd alsnog in persruimte van de Kuip. Hij heeft na afloop van Feyenoord-ADO nog een extra training gedaan en heeft zich daarna in een ijsbad gedompeld. Alles voor het herstel, maar vooral alles om snel weer helemaal de oude te worden. Want Feyenoord heeft weer een échte nummer 9 nodig, dat weet Jørgensen zelf ook.

  1. ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’
    Video

    ‘Mauro Júnior zit straks dicht tegen de basis van PSV aan’

    Welke spelers moeten volgend seizoen onder Roger Schmidt in de gaten worden gehouden? PSV-watcher Maarten Wijffels van AD Sportwereld denkt dat niemand nu nog is afgeschreven. ,,Hij zal straks in de voorbereiding beginnen en kijken wat hij aan boord heeft. PSV is afgelopen seizoen vierde geworden. Dat betekent dat het niet overhield met de kwaliteit. Om nu te zeggen dat er ineens een kant en klare kampioen staat, dat lijkt me wat overdreven.”