Oranje voor de aftrap tegen Tsjechië, op 27 juni in Boedapest. Achter, vlnr: Stekelenburg, Dumfries, De Ligt, De Vrij, De Roon, Blind. Voor: Frenkie de Jong, Depay, Van Aanholt, Wijnaldum en Malen.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranje voor de aftrap tegen Tsjechië, op 27 juni in Boedapest. Achter, vlnr: Stekelenburg, Dumfries, De Ligt, De Vrij, De Roon, Blind. Voor: Frenkie de Jong, Depay, Van Aanholt, Wijnaldum en Malen. © Pro Shots

Louis van Gaal komt met eerste voorselectie Oranje: onzekerheid troef bij elf van toen

Louis van Gaal komt vandaag met zijn eerste voorlopige Oranjeselectie. Het wordt spannend voor spelers uit de laatste interland, de EK-sof tegen Tsjechië. Bijna niemand uit die groep beleeft een rimpelloze zomer. En dat zal invloed hebben op hoe Van Gaal selecteert.

0 reacties

  1. Willem van Hanegem: ‘Vervelende avond voor Oranje tegen Frankrijk? Dat hoeft toch niet?’

    Willem van Hanegem: ‘Vervelende avond voor Oranje tegen Frankrijk? Dat hoeft toch niet?’

    In de AD Willem & Wessel podcast wordt nog eens uitgebreid teruggeblikt op de late 2-3 overwinning van Feyenoord op Ajax in de Klassieker van afgelopen zondag. Ook Feyenoord-icoon Willem van Hanegem had enorm genoten van de goede wedstrijd én de late winnende goal van Lutsharel Geertruida ,,Het is natuurlijk enorm mooi voor die jongen omdat hij, zoals ze zeggen, van onder de Kuip vandaan komt. Maar ook als hij van Dokkum was gekomen was dit schitterend geweest.”