Lutsharel Geertruida verlaat het veld met een hamstringblessure.
Volledig scherm
Lutsharel Geertruida verlaat het veld met een hamstringblessure. © Pro Shots / Stefan Koops

Lutsharel Geertruida met blessure terug naar Feyenoord: ‘Het ziet er slecht uit’

Lutsharel Geertruida speelde tegen Frankrijk zijn eerste interland voor Oranje en het werd niet het debuut waar hij van gedroomd zal hebben. Niet alleen ging Nederland in het Stade de France met 4-0 hard onderuit, maar voor de in de basis gestarte Feyenoorder kwam er door een blessure vroegtijdig een einde aan de wedstrijd.

0 reacties

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Van vol Emirates Stadium en Parc des Princes naar uitverkocht Philips Stadion voor finale Champions League: ‘Het went bijna’
  PREMIUM
  Reportage

  Van vol Emirates Stadium en Parc des Princes naar uitver­kocht Philips Stadion voor finale Champions League: ‘Het went bijna’

  Dominique Janssen, Lynn Wilms en Jill Roord kunnen morgen in Eindhoven de Champions League winnen met de Duitse topclub VfL Wolfsburg, als FC Barcelona wordt verslagen. AD Sportwereld toog een week eerder naar Duitsland om de stemming vast te peilen en een indruk te krijgen van de club en Arbeidsstadt Wolfsburg. ,,Voor een stad als Wolfsburg is het niet altijd even makkelijk om een stadion helemaal vol te krijgen.”