Er wordt steeds meer bekend over de fatale nacht in november 2021. Rai Vloet was betrokken bij een ongeluk waar een kind van vier jaar omkwam.
Volledig scherm
Er wordt steeds meer bekend over de fatale nacht in november 2021. Rai Vloet was betrokken bij een ongeluk waar een kind van vier jaar omkwam. © ANP / HOLLANDSE HOOGTE / MICHEL

Ouders overleden Gio (4) hoorden niets van Rai Vloet: ‘Welke straf hij ook krijgt: voor ons is het nooit genoeg’

De ouders van Gio, het kind van 4 jaar dat omkwam bij het ongeluk dat Rai Vloet veroorzaakte, hebben hun verhaal gedaan in De Telegraaf. Vrijdagavond laat werd bekend dat de inmiddels geschorste voetballer van Heracles die nacht veel te hard reed en veel te veel dronk. „Heeft hij spijt?”

4 reacties

 • Daan Baks

  4 maanden geleden
  Het merendeel van de voetballers vinden zichzelf onaantastbare godenzonen,en daar hoort nu eenmaal narcistisch en arrogant gedrag bij.
 • R Peters

  4 maanden geleden
  Verschrikkelijk!! Je kind moeten missen door een dronken voetballer die ook nog eens veel te hard reed. En dan nog niet eens contact opnemen met de ouders. Lulverhaal van de advocaat. Respect voor de supporters maar niet voor Heracles die het met een briefje afdoet. Deze voetballer hoort niet thuis op het voetbalveld maar ook niet in deze maatschappij. Dikke gevangenisstraf en nu ook al oppakken en vastzetten. Wat een naar mannetje.
 • Erik Ploeg

  4 maanden geleden
  Walgelijke kerel; eerst zo veel leed veroorzaken en vervolgens geen verantwoordelijkheid nemen en de boel met leugens proberen af te doen
 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Wanneer komt de wetgever een keer in actie tegen dit exorbitant criminele gedrag ? Voor mij is dit doodslag...