René Eijkelkamp en Guus Hiddink keren per direct terug bij PSV.
Volledig scherm
René Eijkelkamp en Guus Hiddink keren per direct terug bij PSV. © Foto Ruud Voest

PSV haalt René Eijkelkamp terug bij de technische staf

PSV heeft per direct René Eijkelkamp teruggehaald bij de technische staf van de club. De oud-spits krijgt voor de derde keer een rol als assistent-coach bij de club. Eijkelkamp hielp de afgelopen jaren zijn broer Harold bij  de begeleiding van spelers en trainers en is nu terug bij PSV. 

Eijkelkamp was in het verleden aanvaller bij de Eindhovense club en boekte de nodige successen met de club. Als lid van de technische staf was hij in het verleden geliefd, maar kon Eijkelkamp ook kritisch naar zaken kijken. Samen met adviseur Guus Hiddink begint de PSV'er nu aan een nieuw avontuur bij PSV. Voorlopig geldt de samenwerking met de Dalfsenaar tot het einde van het seizoen. 

  1. Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’
    PREMIUM
    Interview

    Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’

    De wegen van Go Ahead Eagles en trainer Jack de Gier zijn gescheiden. De oefenmeester uit Diemen verlaat Deventer met opgeheven hoofd, al was dat ene jaar in de Adelaarshorst niet altijd even gelukkig. ,,Het supergoeie gevoel tussen mij en de club was er niet‘’, zegt De Gier, die de slotakte van het seizoen graag anders had gezien. ,,Dat voelt teleurstellend.’’