PSV kreeg een pak slaag van Feyenoord.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV kreeg een pak slaag van Feyenoord. © Pro Shots, Pim Ras, ANP

PSV was niet klaar voor Feyenoord: ‘Trainer die verliest, heeft geen argumenten en geen verhaal’

Podcast & videoIn een week met drie topduels was de derde kraker er duidelijk te veel aan voor PSV. Alle onmacht en frustratie balden zich gisteren samen in een vol Philips Stadion, dat trainer Schmidt uitfloot toen die aanvoerder Cody Gakpo wisselde. Maar dat was niet het hele verhaal.

 1. Personele nood bij Go Ahead Eagles brengt promotiedroom jeugd in gevaar: ‘Alles ondergeschikt aan eerste elftal’
  PREMIUM

  Personele nood bij Go Ahead Eagles brengt promotie­droom jeugd in gevaar: ‘Alles onderge­schikt aan eerste elftal’

  De selectie van Go Ahead Eagles heeft de laatste weken flink wat personele averij opgelopen. De zorgen voor trainer Kees van Wonderen nemen in de aanloop naar het duel met Willem II van zaterdag toe met vijf geblesseerde en twee geschorste spelers. Het zo succesvolle Onder 21-elftal moet nu voor aanvulling zorgen, maar juist die ploeg koestert een ambitieuze promotiedroom.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?