Het Elftal van de Week na de zesde speelronde.
Volledig scherm
Het Elftal van de Week na de zesde speelronde. © AD Sportwereld

Reza en Malen excelleren in doelpuntrijk weekend

Na een spraakmakende en doelpuntrijke zesde speelronde in de eredivisie voeren de twee hoofdrolspelers van de voorbije dagen het Elftal van de Week aan: op neo-international Donyell Malen en de teruggekeerde Reza Ghoochannejhad stond de voorbije dagen geen maat.

Met een 10 voor Reza en een 9 voor Malen kreeg de eredivisie twee zelden vertoonde rapportcijfers. De Iraniër had als invaller bij zijn debuut bij PEC Zwolle een halfuurtje nodig voor vier doelpunten, PSV’er Malen scoorde zelfs vijf keer tegen Vitesse. De spitsen krijgen in de aanval van het Elftal van de Week gezelschap van Heraclied Cyriel Dessers. 

Verder vielen de afgelopen dagen Ajacied Nicólas Tagliafico, VVV-doelman Thorsten Kirschbaum, Tim Breukers van Heracles, PSV’er Timo Baumgartl, Feyenoorder Edgar Miguel Ié, Calvin Stengs (AZ), Mohamed Ihattarren (PSV) en Teun Koopmainers.

  1. Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’
    PREMIUM
    Interview

    Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’

    De wegen van Go Ahead Eagles en trainer Jack de Gier zijn gescheiden. De oefenmeester uit Diemen verlaat Deventer met opgeheven hoofd, al was dat ene jaar in de Adelaarshorst niet altijd even gelukkig. ,,Het supergoeie gevoel tussen mij en de club was er niet‘’, zegt De Gier, die de slotakte van het seizoen graag anders had gezien. ,,Dat voelt teleurstellend.’’